Ηλεία

Επίσκεψη Δ. Καφαντάρη στον Α. Μαρίνο

Ακούστε το άρθρο

«Η ΚΕΔΕ στο πλευρό του Δημάρχου Πηνειού!»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς τον επισκέφθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρώην Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, τον οποίο ο κ. Μαρίνος υποδέχθηκε εγκάρδια, καθώς συνδέονται με στενή φιλία.

Ο κ. Καφαντάρης ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πηνειού καλή και δημιουργική θητεία και τόνισε πως η ΚΕΔΕ θα βρίσκεται στο πλευρό του. Παράλληλα, ο κ. Καφαντάρης με την ιδιότητα του Προέδρου του δικτύου πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του δικτύου κ. Ιωάννη Γεώργιζα, ενημέρωσαν τον κ. Μαρίνο για τις προοπτικές που ανοίγει η ένταξη του Δήμου στη «Βιώσιμη Πόλη».

«Επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο για του ευχηθούμε καλή δύναμη, καλή τετραετία και να του μεταφέρουμε το μήνυμα πως η ΚΕΔΕ είναι κοντά του σε ότι χρειαστεί. Επίσης, ως Πρόεδρος της «Βιώσιμης Πόλης», ενημέρωσα τον Δήμαρχο για το πώς μπορεί ο Δήμος Πηνειού να δικτυωθεί και να αυξήσει τα θετικά για τον τόπο του. Η «Βιώσιμη Πόλη» είναι ένα δίκτυο πόλεων που αφορά πάνω από 45 Δήμους σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αυτοδιοίκηση, μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία, μπορεί να δημιουργήσει πολλά. Να μπει σε προγράμματα που κατά καιρούς κρίνονται… άπιαστα, αλλά εμείς τα έχουμε κάνει πραγματικότητα. Είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου!», τόνισε ο κ. Καφαντάρης.

Όλη η επικαιρότητα