Ηλεία

Επίσκεψη δήμαρχου Βριλησσίων: Ανταλλαγές καλών πρακτικών με τον δήμο Πύργου

Στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο Πύργου βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον δήμο Πύργου.

Τον δήμαρχο Βριλησσίων υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου του δημάρχου Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος που παράλληλα του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα και το βιβλίο με τίτλο «Από το βυθό στον ουρανό» για τον κυβερνήτη του υποβρυχίου «Παπανικολής», Μίλτωνα Ιατρίδη. Παρόντες από πλευράς δήμου Πύργου ήταν, επίσης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Βαρελάς και ο αντιδήμαρχος Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία που είναι εξαιρετική. Έχουμε εδώ και καιρό αναπτύξει συνεργασία και νομίζω πως οι καλές πρακτικές των δύο δήμων θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες, κάτι που αποτελεί την πρώτη στόχευση μας. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί. Θεωρώ πως τέτοιες πρωτοβουλίες συνεργασίας μας δίνουν το δικαίωμα να αφήσουμε μια καλή παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των κοινωνιών μας. Συνιστώ στον δήμο Πύργου να δώσει βάρος στην καθημερινότητα γιατί καλά είναι τα μεγάλα έργα, όμως η καθημερινότητα είναι ο καθρέφτης ενός δήμου», δήλωσε ο κ. Μανιατογιάννης, που σχολίασε συνάμα ότι επισκέπτεται τον Πύργο για δεύτερη φορά ως δήμαρχος, ενώ ως πολίτης είχε επισκεφθεί την πόλη παλιότερα ως μηχανικός…

«Ως δήμος είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις συνεργασίες με δημάρχους που μας προτείνουν την άποψη τους προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου.

«Εκ μέρους του δημάρχου μας Τάκη Αντωνακόπουλου εκφράζουμε τη χαρά και την τιμή μας για την επίσκεψη του δημάρχου Βριλησσίων στον Πύργο. Οι συνεργασίες τέτοιου είδους μόνο οφέλη προσφέρουν», ανέφερε ο υπεύθυνος του γραφείου του δημάρχου Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα