Ηλεία

Επίσκεψη πυροσβεστικού κλιμακίου σε Κρέστενα και Ζαχάρω

Επαφές των κ.κ. Ρουμελιώτη και Σολδάτου για την πυροσβεστική υπηρεσία Ανδρίτσαινας και για την πυροπροστασία στους δυο δήμους

Τους δήμους Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως, επισκέφτηκαν χθες ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκος Ρουμελιώτης και ο διοικητής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Ηλείας κ. Βασίλης Σολδάτος, όπου είχαν επαφές για θέματα ενδιαφέροντος της υπηρεσίας.

Μαζί τους ήταν και ο Επιπυραγός κ. Βασίλης Γιαννόπουλος από τον Πύργο και ο προϊστάμενος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρεστένων κ. Κώστας Δρακόπουλος.

Με τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο συζήτησαν για την λειτουργία του πυροσβεστικού σταθμού Ανδρίτσαινας, αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την πυροπροστασία στον δήμο. Παρών στις συζητήσεις ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος.

Επίσης το πυροσβεστικό κλιμάκιο επισκέφτηκε και τον Καϊάφα, ενώ είχε επαφή και με τον αντιδήμαρχο Ζαχάρως στην πολιτική προστασία κ. Φώτη Καλογερόπουλο όπως και τον ειδικό συνεργάτη του δήμου κ. Κώστα Οικονόμου, αντιπτέραρχο εν αποστρατεία.

Πρόθεση της ηγεσίας της Πυροσβεστικής υπηρεσίας είναι ο καλύτερος συντονισμός για την πρόληψη και την κατάσβεση πυρκαγιών, προκειμένου να μην υπάρξουν μεγάλες καταστροφές σε δάση και καλλιέργειες και φυσικά να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Όλη η επικαιρότητα