Αχαϊα Πολιτική

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τους διευθυντές, το προσωπικό και τους επόπτες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας είχε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος αναγνώρισε τη διάθεση για προσφορά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας του προσωπικού, ενώ παράλληλα συζήτησε μαζί τους για τις επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται στις καθημερινές συναλλαγές με το κοινό, σε συνάρτηση με την εφαρμογή της υγειονομικής και της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, εστιάζοντας στο έργο του Επόπτη Δημόσιας Υγείας.

«Όλοι αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο σας καθότι ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας έχει ως αντικείμενο την εφαρμογή της υγειονομικής νομοθεσίας, τον έλεγχο της υγιεινής και της καταλληλότητας τροφίμων, ποτών, και χώρων σε εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους, ενώ επιπλέον, ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να έχει και ως προς την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, ώστε σταδιακά να γίνει συνείδηση και κατάκτηση για την κοινωνία μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι διαθέτετε την κοινωνική και υπηρεσιακή ευαισθησία που απαιτείται και στηριζόμαστε πάνω σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σακελλαρόπουλος, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Όλη η επικαιρότητα