Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη του υποψ. βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο στο ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Να εξοφληθεί το χρέος της Περιφέρειας στο ΚΤΕΛ

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης επί των θεμάτων που απασχολούν το ΚΤΕΛ είχε με τα μέλη της διοίκησής του, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο ίδιος επισκέφθηκε τον κεντρικό σταθμό και τα γραφεία του ΚΤΕΛ και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού τόνισε ότι επιτελείται σημαντικό έργο που πολλές φορές δεν στοχεύει μόνο σε οικονομική ανταπόδωση αλλά διακρίνεται από προσφορά απέναντι σε συμπολίτες μας και αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο των ιδιοκτητών-επιχειρηματιών και γενικότερα των εργαζομένων.

Ωστόσο, ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το ΚΤΕΛ, είναι οι μεγάλες οφειλές που έχει απέναντι του η Περιφέρεια.

Πρόκειται για ένα χρέος που αν δεν εξοφληθεί άμεσα, φέρνει σε εξαιρετικώς δύσκολη θέση το ΚΤΕΛ που προσπαθεί από την πλευρά του να εξυπηρετήσει όσο μπορεί καλύτερα τους πολίτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να υπάρξει κάθε δυνατή πίεση και ο κ. Νικολακόπουλος διαβεβαίωσε ότι τόσο σε αυτό όπως και σε άλλα ζητήματα του Οργανισμού είναι πρόθυμος και θα βοηθήσει.

Όλη η επικαιρότητα