Ηλεία

Επίσκεψη του Β. Γιαννόπουλου στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Βροχίτσα

Παιδικά βιβλία και γλυκίσματα για τα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Ακούστε το άρθρο

   Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού, στην Βροχίτσα, επισκέφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, προσφέροντας παιδικά βιβλία και γλυκίσματα για τα παιδιά που στηρίζει το Χαμόγελο.

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει Πάσχα, για να φέρει χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα, που φροντίζει και στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια. Έργο πολυδιάστατο, καθώς το τελευταίο διάστημα, στις Δομές του Συλλόγου στην Ηλεία, φιλοξενούνται παιδιά και οικογένειες από την εμπόλεμη Ουκρανία. Τα δώρα που προσφέρθηκαν, παιδικά βιβλία και παραμύθια καθώς και Πασχαλινά γλυκίσματα, προορίζονται για όλα τα παιδιά, τόσο στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στην Βροχίτσα όσο και στο Σπίτι Φιλοξενίας της Κυλλήνης. Η επιλογή των βιβλίων ως δώρο για τα παιδιά, είχε και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς έγινε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, στις 23 Απριλίου. 

   Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε το μέλος του Δ.Σ Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Γιαννόπουλο για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, για την λειτουργία των δομών και τις ανάγκες τους, καθώς και για το νέο Σπίτι του Χαμόγελου που ετοιμάζεται στην περιοχή του Πύργου, με στόχο την στήριξη και φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο. Εκ μέρους του προσωπικού αλλά και των παιδιών, τον ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική προσφορά του, η οποία – όπως σημείωσε – έχει συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, και είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στα παιδιά του Χαμόγελου, αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα