Ελλάδα

Πρωτοπαλίκαρο του Ν.Μιχαλολιάκου στους συλληφθέντες χούλιγκανς στο Μετς

Ακούστε το άρθρο

‘Ενα από τα πρωτοπαλίκαρα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας,  μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή των Ελλήνων, οδηγός και συνοδός του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι μεταξύ των 9 συλληφθέντων για την καταδρομική επίθεση χούλιγκανς κατά οπαδών του ΠΑΟ το βράδυ του Σαββάτου στο Μέτς.

Ο 37χρονος Αν.Σ είναι αρχισυνδεσμίτης των οπαδών της θύρας 7 του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους επιτελείς της ΕΛΑΣ πρωτοστάτησε στην ενέδρα σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα βόλεϊ.

Εκτός όλων των άλλων παραβάσεων κατηγορείται ότι επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να πέσει και η μοτοσυκλέτα του και να υποστεί φθορές.

Ο συλληφθείς είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, η οποία του είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν αλλά το Μάρτιο του 2017 ξαναέδωσε εξετάσεις και την πήρε πίσω!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έγινε υποψήφιος βουλευτής και μπήκε ως μετακλητός στη Βουλή φάνηκε να αποστασιοποιείται από την από τη Θύρα 7, αλλά οι αστυνομικοί πιστεύουν πως εξακολουθεί να ελέγχει τα πράγματα.

Στο ΦΕΚ του διορισμού του ως μετακλητός γράφει: «Αν. Σ, του Νικολάου (ΑΔΤ ……….), ΔΕ κατηγορίας». Ενώ υπάρχουν και φωτογραφικά πειστήρια ότι συνόδευσε τον Νίκο Μιχαλολιάκο μέχρι το προεδρικό Μέγαρο το Μάιο του 2012!

Ανάμεσα στους 9 βρίσκεται και ένας ακόμη που είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στη Λ. Συγγρού.

Οι εννέα συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οκτώ από αυτούς θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στο αυτόφωρο. Ελεύθερος αφέθηκε ένας 16χρονος από την Αλβανία.

Πηγή: THETOC

Όλη η επικαιρότητα