Πολιτική

Επεισόδιο με αποδοκιμασίες και γιαούρτια στο σκάφος του Καμμένου στη Μήλο

Ακούστε το άρθρο

Ένα περιστατικό με εμπλεκόμενο τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, φέρεται να έλαβε χώρα στη Μήλο.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Lykavitos.gr ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδαμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας. Εκεί έγινε δέκτης σφοδρών αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Lykavitos, πρόκειται για μία ομάδα ντόπιων, οι οποίοι φώναζαν «προδότη της Μακεδονίας» τον Πάνο Καμμένο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πετάξουν μέχρι και γιαούρτια.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα δημιουργήθηκε και επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και μιας υπαλλήλου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του.

Οι ντόπιοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το σκάφος φαίνεται να φώναζαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος”, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει».

Φέρεται να ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για το περιστατικό

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε το κόμμα την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Όλη η επικαιρότητα