Ηλεία

Επιστολή Ανδρέα Μαρίνου για την αναστολή λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στο Βαρθολομιό

Ακούστε το άρθρο

Με έκπληξη αλλά και απορία πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος να αναστείλει οριστικά την λειτουργία του υποκαταστήματος της στο Βαρθολομιό του Δήμου Πηνειού.

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία, τοπικοί φορείς, δημόσιοι υπάλληλοι  όπως και ιδιώτες στήριξαν την λειτουργία της Τράπεζας στην περιοχή μας, αναγνωρίζοντας την μέγιστη συμβολή της στην εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών.

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των δημοτών μας, την έντονη ανησυχία και αγωνία των επιχειρηματιών, συνταξιούχων, επαγγελματικών ομάδων αλλά κι όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, θεωρούμε την ανωτέρω απόφαση εσφαλμένη καθώς δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη, τόσο οι παράμετροι που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας όσο και η κοινωνική διάσταση της λειτουργίας της για την τοπική κοινωνία.

Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για αυτήν την δυσάρεστη απόφαση και αφετέρου να ζητήσουμε την άρση της.

Ειδικότερα τώρα που είναι η αρχή της θερινής περιόδου,  είναι αδύνατον να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Θα είναι σαν «Ταφόπλακα» για την τοπική κοινωνία, τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Ζητάμε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος να επανεξετάσει την απόφαση της περί αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της στο Βαρθολομιό, καθώς θεωρούμε πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι μια υγιής οικονομική μονάδα της Τράπεζας σας.

Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλέσετε την απόφαση σας για διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος σας στο Βαρθολομιό.

Με τιμή

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Δήμου Πηνειού

 Ανδρέας Μαρίνος

Όλη η επικαιρότητα