Categories: Ηλεία

Επιστολή διαμαρτυρίας των παραθεριστών της Σπιάντζας προς τον δήμαρχο Πύργου

Share

Επώνυμη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο απέστειλαν περισσότεροι από 30 παραθεριστές της Σπιάντζας, που διαμένουν στην οδό Αλφειού, στην οποία κάνουν λόγο για συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι του παραθαλάσσιου οικισμού αναφέρονται στην ύπαρξη μιας αγέλης από αδέσποτα σκυλιά τα οποία φαίνεται πως εμποδίζουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών ποδηλάτων, ενώ τονίζουν ότι ρυπαίνουν με τα κόπρανά τους την παραλία και τον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης, οι παραθεριστές ζητούν να καθαριστούν οι όγκοι με συσσωρευμένα ξερά κλαδιά, που βρίσκονται κοντά στο αλσύλλιο και αποτελούν κίνδυνο πρόκληση πυρκαγιάς, επισημαίνοντας ότι και η ΔΕΗ έχει να καθαρίσει το δίκτυό της από την άνοιξη.

Ακόμα, οι κάτοικοι της Σπιάντζας διαμαρτύρονται για την κακή κατάσταση σε ορισμένα δίκτυα του οδικού δικτύου, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ πιθανό να προκληθεί κάποιο ατύχημα για το οποίο ο Δήμος Πύργου θα φέρει την ευθύνη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιστολή έχει κοινοποιηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, στο Τμήμα Υγιεινής της Π.Ε. Ηλείας, στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου, στον Σύλλογο Οικιστών Σπιάντζας και στον έντυπο Τύπο της Ηλείας.