Ηλεία

Επιτάλιο: Έσερνε τη φρέζα μαζί με το κλεμμένο τρακτέρ!

Ακούστε το άρθρο

Αποτυχημένη αποδείχθηκε η κλοπή ενός τρακτέρ από έναν 29χρονο προχθές τα ξημερώματα στο Επιτάλιο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πύργου, ο δράστης πήγε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του τρακτέρ μέσα στο χωριό με σκοπό να κλέψει το τρακτέρ. Για να γίνει πιο εύκολα η δουλειά, προσπάθησε να βγάλει τη φρέζα που ήταν ενσωματωμένη στο όχημα, αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν τα κατάφερε.

Αυτό όμως δεν τον πτόησε, καθώς ανέβηκε στο τρακτέρ και έβαλε μπροστά με τη φρέζα πίσω! Ο θόρυβος που προκάλεσε ήταν ισχυρός και έγινε αισθητός από κάποιους κατοίκους, όμως κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί τι ακριβώς συμβαίνει, υποθέτοντας ότι είναι απορριμματοφόρο.

Ο 29χρονος διένυσε μεγάλη απόσταση με το τρακτέρ, παρασέρνοντας και μερικές μάντρες στον δρόμο,  αλλά μάλλον απόειδε και εγκατέλειψε την προσπάθεια, καθώς το τρακτέρ εντοπίστηκε χθες «τουμπαρισμένο» κοντά σε μοναστήρι. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Όλη η επικαιρότητα