Ηλεία

Επιτάλιο: Σε σοβαρή κατάσταση 50χρονος μετά από τροχαίο στην Πατρών-Αθηνών

Ακούστε το άρθρο

Κανέναν τελειωμό δε φαίνεται πως έχουν τα σοβαρά περιστατικά στην «αιματοβαμμένη» Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, με την Ηλεία να έχει υποστεί σύμφωνα και με στοιχεία το μεγαλύτερο πλήγμα όσον αφορά τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Τελευταίο παράδειγμα το σοβαρό τροχαίο της Τρίτης στο ύψος του Αλισσού, όπου ανάμεσα στους εμπλεκόμενους οδηγούς βρίσκεται και ένας Ηλείος.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος Κ.Γ. από την τοπική κοινότητα Επιταλίου του δήμου Πύργου, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στην κοινότητα, είναι ο σοβαρά τραυματίας του τροχαίου της Τρίτης. Ο 50χρονος λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας από ασθενοφόρο του Τομέα ΕΚΑΒ Ηλείας που εκείνη την ώρα είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής από την Πάτρα στον Πύργο και έτυχε να περνάει από το σημείο. Εν συνεχεία, κλήθηκε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ Αχαΐας προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία διασωληνομένο στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Η κατάσταση του ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές παραμένει κρίσιμη, αφού έχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Από την άλλη, ο δεύτερος τραυματίας του τροχαίου μεταφέρθηκε με διαφορετικό ασθενοφόρο κατευθείαν σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Όλη η επικαιρότητα