Categories: Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η άγνωστη σχέση της 38χρονης με νικητή ριάλιτι

Share

Για το κοινό παρελθόν του με την 38χρονη, που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύντροφό της, μίλησε ο Στέφανος Κοκολογιάννης στην κάμερα της εκπομπής T-Live.

«Αυτά που ακούστηκαν ότι η 38χρονη είχε ξυλοκοπηθεί από τα αδέρφια του συντρόφου της είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» ανέφερε ο νικητής του ριάλιτι Mission, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την 38χρονη.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τις σχέσεις του Στέφανου Κοκολογιάννη με την 38χρονη, ο ίδιος ξεκαθάρισε στην κάμερα του T-Live: «Ουδέποτε υπήρξα παντρεμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα, ουδέποτε υπήρξα αρραβωνιασμένος, όπως και δεν αποκτήσαμε παιδί μαζί, το ξεκαθαρίζουμε αυτό.

Είχαμε μία σύντομη ερωτική σχέση. Θεωρώ άκρως απαράδεχτο και αδιανόητο αυτό που γίνεται από τα Μέσα, όλες αυτές τις ημέρες. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι θύμα και κινδυνεύει με τη ζωή του και κάποιοι προσπαθούν να δικάσουν το παρελθόν αυτού του ανθρώπου που έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για πράξεις που έκανε στο παρελθόν κι έχει εκτίσει την ποινή του. Είναι λάθος».

«Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη ότι την ξυλοκοπούσα»

Για τον χωρισμό του από την 38χρονη, ο Στέφανος Κοκολογιάννης επεσήμανε: «Ασυμφωνία χαρακτήρων! Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα», ανέφερε ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κοκολογιάννης τόνισε πως το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι πολύ καλός του φίλος και «από όλες τις πλευρές αρσενικός» και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.