Categories: Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Κάμερες «έπιασαν» την 38χρονη – Τι δείχνουν τα βίντεο

Share

Βίντεο με τις κινήσεις της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Οι εικόνες δείχνουν ορισμένες από τις πρώτες κινήσεις της γυναίκας…

Με γρήγορα βήματα βγαίνει από το ξενοδοχείο η 38χρονη που αναζητείται μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, όπως φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει κατασχεθεί από την αστυνομία. Στρίβει αριστερά, κινείται προς το λιμάνι και η τελευταία φορά που την «πιάνουν» κάμερες είναι κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη δεν κάνει χρήση του τηλεφώνου της, τουλάχιστον στο υλικό που έχει η Αστυνομία στα χέρια της. «Φορούσε μια φούστα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και από τον τρόπο που κινούνταν φαινόταν να θέλει να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο» αναφέρουν στο creta24.gr, αστυνομικές πηγές.

«Ίσως κατευθύνθηκε προς το λιμάνι, που είναι το πιθανότερο ή να ανέβηκε το δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Αναζητούμε κάμερες και σε άλλα σημεία» κατέληξε αρμόδια πηγή.

«Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», είπε μιλώντας στο newsit.gr και έτσι συνεχίζει να κρύβεται, με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί να δηλώνει άγνοια για το μέρος που βρίσκεται η πελάτισσά του. Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, χθες στη 1 το μεσημέρι, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής της.

Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, που κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, υποστηρίζει πως η 38χρονη έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του 36χρονου.

Ο πατέρας της 38χρονης απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί ενώ μιλώντας στην εκπομπή Live News έκανε λόγο για συνεργό λέγοντας: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι. Την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση».

Ψάχνουν και για συνεργούς

Η ίδια μάλιστα το αποκάλυψε αυτό στο newsit.gr, δηλαδή ότι φεύγοντας από το ξενοδοχείο την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Και οι αρχές θεωρούν πως η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρύβουν ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια και έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί μέσω του κινητού της τηλεφώνου.