Categories: Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ξεκίνησε η επιχείρηση αεροδιακομιδής για τον 36χρονο

Share

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με το neakriti, μεταφέρεται σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο Θριάσιο. Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και στα χέρια. Έτσι, η κατάστασή του έχρηζε την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι με εγκαύματα δεύτερου βαθμού, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, νοσηλευόταν ο 36χρονος, ο οποίος δέχθηκε τα ξημερώματα επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου οι δύο τους είχαν δώσει ραντεβού.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς. Ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός Κρητικός που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για μεγάλη υπόθεση κλοπών σε κοσμηματοπωλεία. Συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και αποφυλακίστηκε πριν λίγο καιρό.

Στο μεταξύ, στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η δράστις έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο. Σημειώνεται πως δείγμα του υγρού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου.