Ελλάδα

Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο του ALPHA Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής

Ακούστε το άρθρο

Με πέτρες επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής. 

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε αποκαλύπτωντας την επίθεση.

Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, την επίθεση δέχθηκε ενώ είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, άγνωστοι της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες και μια από αυτές την πέτυχε στο κεφάλι.

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο  και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πηγή: www.lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα