Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Γυναίκα που κατέγραψαν οι κάμερες μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της 34χρονης

Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για την γυναίκα που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη πρόκειται για γυναίκα «νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης» λένε οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης».

Πλησιάζουν στην δράστιδα οι Αρχές

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

«Πρέπει να επανεξεταστούν όλα, να ελεγχθεί ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο, τα άλλοθι. Η αστυνομία έχει ορισμένες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο, μια πρόσκαιρη εκκρεμότητα. Ένα πρόσθετο όπλο που έχουν οι αστυνομικοί είναι το άνοιγμα του τηλεφώνου της 34χρονης», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

via

Όλη η επικαιρότητα