Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα, σε κελί με τηλεόραση η 35χρονη

Βίους παράλληλους διανύουν αυτή την περίοδο οι δύο πρωταγωνίστριες της επίθεσης με το βιτριόλι, η Ιωάννα και η 35χρονη κατηγορούμενη.

Από τη μία, είναι το θύμα που ανεβαίνει τον “Γολγοθά” των χειρουργείων, αφού σήμερα υπεβλήθη στο πέμπτο κατά σειρά, στο Θριάσιο νοσοκομείο. Το χειρουργείο πήγε καλά, όπως αναφέρει το Mega, και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υγείας της άτυχης κοπέλας.

Ωστόσο, ο δρόμος των χειρουργείων είναι μακρύς ακόμα, ενώ το ευχάριστο είναι ότι φαίνεται να έχει σωθεί το αριστερό της μάτι. Η Ιωάννα θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της.

Σε κελί με… τηλεόραση

Από την άλλη πλευρά, η 35χρονη κατηγορούμενη μεταφέρθηκε στις φυλακές της Θήβας, το απόγευμα της Δευτέρας, όπου μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αδερφή της. Σύμφωνα με το Mega, η ψυχολογία της είναι καλύτερη πλέον, μένει σε κελί μαζί με άλλες κρατούμενες, χωρίς εντάσεις και προστριβές προς το παρόν, ενώ στον θάλαμο υπάρχει και… τηλεόραση. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει και να ακούει τι λέγεται για την ίδια και για την υπόθεση…

Από εκεί και πέρα, σκοπεύει να ακολουθήσει την ίδια τακτική που επέλεξε και στις φυλακές Κορυδαλλού. Ζήτησε εκ νέου να εργαστεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Ελαιώνα, προκειμένου με τα μεροκάματα να μειώσει την όποια ποινή της επιβληθεί, ενώ άσκησε αίτημα για επισκεπτήριο της οικογένειάς της.

Όπως εξήγησε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, η απόφαση για μεταγωγή προέκυψε για λειτουργικούς λόγους και δεν υπήρχε φόβος για την ασφάλειά της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως την ημέρα της απολογίας της ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Διευκρίνισε πάντως ότι η κατηγορούμενη θα απολογηθεί, χωρίς να γίνεται γνωστό το πότε.

Ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως πλέον είναι πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες. “Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά.

via

Όλη η επικαιρότητα