Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Προαυλίζεται μόνη της και λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά η 35χρονη

Ακούστε το άρθρο

Η 35χρονη είχε επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος την Παρασκευή και ενδεχομένως έχει και σήμερα το απόγευμα

Προαυλίζεται μόνη της και λαμβάνει τα γεύματα της κανονικά η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με την διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, η 35χρονη είχε επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος την Παρασκευή και ενδεχομένως έχει και σήμερα το απόγευμα.

Όπως εξήγησε η διευθύντρια των φυλακών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, για λίγες ημέρες μένει μόνη της στο κελί και προαυλίζεται μόνης της. «Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό στους θαλάμους», αναφέρει.

Απαντώντας στο εάν απέχει από τη σίτιση, είπε ότι «τρώει κανονικά τρία γεύματα την ημέρα».

Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπως είπε, αν και ζήτησε να εργαστεί, δεν εργάζεται ακόμα, και εξήγησε ότι «εφόσον μπει σε αυτό το καθεστώς, έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Έδειξε ενδιαφέρον για εργασία. Με τα ημερομίσθια, μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους εγκλείστους».

Τέλος ανέφερε ότι η 35χρονη «έχει κάνει ακροάσεις με κοινωνική λειτουργό, αρχιφύλακα, επόπτη εισαγγελέα».

Όλη η επικαιρότητα