Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις – Έχουν το πρόσωπο της δράστιδας

Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άτυχης Ιωάννας.

Το πρόσωπο της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (10/06) το Mega, η εικόνα είναι από ψηλά αλλά παρόλα αυτά, υπάρχει μία γωνία όπου διακρίνεται το πρόσωπό της.

Η ταυτοποίηση της γυναίκας όμως είναι δύσκολη καθώς φαίνεται να είναι μεταμφιεσμένη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε αισιόδοξος ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι όλα τα στοιχεία ερευνώνται μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Δύο οι ύποπτες

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία και οι ύποπτοι έχουν μειωθεί από τους περίπου 20 σε μόλις δύο.

Από την επεξεργασία των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν στις 20 Μαΐου, την ημέρα της επίθεσης, προκύπτει ότι η δράστις έκανε τηλεφώνημα από θάλαμο σε ραδιοταξί και όταν έφτασε στο σημείο της επίθεσης απενεργοποίησε το κινητό της.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα, κρύφτηκε μέσα στο κτήίριο στην Καλλιθέα και περίμενε την άτυχη 34χρονη στην οποία πέταξε με δύναμη το βιτριόλι και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να την καταγράψει κάμερα, καθώς όπως φαίνεται είχε μελετήσει καλά ποια είναι τα «τυφλά» σημεία.

Στο τραπέζι παραμένει το σενάριο να είναι άλλος ο ηθικός και άλλος ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.

via

Όλη η επικαιρότητα