Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το δράμα της 34χρονης Ιωάννας – Δεν θέλει να δει το πρόσωπό της

Ακούστε το άρθρο

Θα υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με την 34χρονη Ιωάννα την ίδια ώρα εκείνη συνεχίζει τον δικό της γολγοθά με την υγειά της. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο στο πρόσωπο, στο στέρνο και τα άκρα της.

Η νεαρή νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο «Θριάσιο» νοσοκομείο και έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το καμένο δέρμα στο πρόσωπο και της τοποθέτησαν τεχνητό για να μπει στη συνέχεια δέρμα από την ίδια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο «Θριάσιο» που την παρακολουθούν, τα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα είναι βαθιά και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές επεμβάσεις ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα είναι ξύπνια και μιλάει πολύ λίγο γιατί τα τραύματά της στο πρόσωπο τη δυσκολεύουν πολύ. Οι γιατροί βρίσκονται πάνω από την 34χρονη κοπέλα και την ενημερώνουν συνεχώς για τις κινήσεις τους αλλά και για την πορεία των χειρουργείων. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα δεν έχει δηλώσει την επιθυμία να δει το πρόσωπό της ακόμη ενώ έχει δει άλλα μέρη του σώματος της.

Η Ιωάννα μέσα στο τεράστιο σοκ το οποίο ζει προσπαθεί να ανασυνθέσει όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη και κυρίως να δει ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό ώστε να της καταστρέψει την εικόνα στο πρόσωπο, στο στέρνο και τα άκρα της.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα