Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τρομοκρατημένη η μελαχρινή γυναίκα των «σημειώσεων» της 35χρονης

Ακούστε το άρθρο

Τρομοκρατημένη για την πιθανότητα να γλύτωσε μια επίθεση με βιτριόλι μόνο από συμπτώσεις, όπως αποκαλύπτει το MEGA, είναι μια νεαρή από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρο της κατηγορούμενης, αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

«Ο 40χρονος δεν είχε συναντήσει ποτέ την Ιωάννα» λέει ο δικηγόρος του

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιτριόλι, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος για την εν λόγω υπόθεση.

«Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας», σημείωσε ο κ. Γκαβέρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την 34χρονη Ιωάννα δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ από κοντά, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση, όπως είχε ακουστεί. «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Σε ό,τι αφορά στην 35χρονη κατηγορούμενη, ο κ. Γκαβέρας επεσήμανε ότι μεταξύ του πελάτη του και της 35χρονης «δεν υπήρχε σχέση, δεν υπήρχε δεσμός με την κατηγορούμενη. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ κάπου σαν κοινωνική συναναστροφή. Όλες οι συναντήσεις τους ήταν κατ’ ιδίαν».

via

Όλη η επικαιρότητα