Αρθρογραφία

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα-Παππά Συκοφαντίες σε Μάκη Μπαλαούρα από Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δήλωση του τ. βουλευτή Ηλείας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάκη Μπαλαούρα.
Ακούστε το άρθρο

Συκοφαντική επίθεση Ζωής Κωνσταντοπούλου σε Μάκη Μπαλαούρα!!!

Nα ανακαλέσει δημόσια διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, όπως στα ΝΕΑ

Στις 26 Φεβρουαρίου η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη της στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, αφού πρώτα έκανε μια συνολική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα βασισμένη σε πλήρως αβάσιμες παραδοχές, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Νίκος Παππάς θα έπρεπε να καταδικαστεί για κακούργημα (!), στην συνέχεια έκανε μια επιπλέον δυσφημιστική αναφορά στο πρόσωπό μου, επαναλαμβάνοντας παλαιότερο συκοφαντικό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», ότι δηλαδή δήθεν έγινε ευνοϊκή ρύθμιση για τη σύνταξη μου!

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να μη γνωρίζει – κι αν δεν γνωρίζει, όφειλε να ενημερωθεί πριν με δυσφημίσει, ότι τα ΝΕΑ έχουν παραδεχθεί ότι το δημοσίευμά τους είναι ανακριβές και έχουν ζητήσει συγγνώμη, χωρίς όμως να με αποκαταστήσουν ουσιαστικά, καθώς η δήθεν επανόρθωση της εφημερίδας φιλοξενήθηκε σε εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας σε αντίθεση με τον πρωτοσέλιδη συκοφάντησή μου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρωτόδικα μου έχει επιδικαστεί αποζημίωση παρά την συγγνώμη της εφημερίδας.

Κατόπιν αυτών και αφού τώρα πλέον η κ. Κωνσταντοπούλου γνωρίζει την αλήθεια, οφείλει να ανακαλέσει δημόσια την δυσφημιστική αναφορά στο πρόσωπό μου.

Διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Απομαγνητοφώνηση:

«(Η κυβέρνηση Τσίπρα) Μάλιστα κάνανε, αν θυμάστε, την ώρα την κόβανε συντάξεις κάναν φωτογραφικές ρυθμίσεις για τους εαυτούς τους, για απαλλαγές ενοικίου και ούτως καθεξής και για τους συγκεκριμένους … ο κύριος Μπαλαούρας τότε που ήταν εισηγητής του τρίτου μνημονίου φρόντισε τον εαυτό του ως συνταξιούχο της Τράπεζας της Ελλάδος, να μην κοπούν οι δικές τους δηλαδή οι συντάξεις και αδιαφόρησε παντελώς για τους απλούς ανθρώπους. Υπερφορολόγησε…»
{Τα σχετικά από το 7.21 στο βίντεο για ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα-Παππά }, το σχετικό κομματι για Μπαλαούρα το έχει κόψει το ΣΚΑΙ (!), αλλά υπάρχει στο 2ο βίντεο που αντιγράφτηκε από το αρχικό :

Όλη η επικαιρότητα