WEB tv Ελλάδα

Επίθεση στην Πατησίων – Video ντοκουμέντο από την επίθεση – Πανικός σε περαστικούς και καταστηματάρχες

Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι καταστηματάρχες της Αθήνας πληρώνουν τον λογαριασμό για την παντελώς ανεξέλεγκτη δράση των αντιεξουσιαστών στην πρωτεύουσα, στο όνομα του προφυλακισμένου για τρομοκρατικές ενέργειες Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Μόλις ένα 24ωρο μετά την «κατσάδα» του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στους επιτελείς της ΓΑΔΑ, δεύτερη συνεχόμενη φορά πληρώνουν τις συνέπειες οι καταστηματάρχες και μάλιστα σε ένα δρόμο πολύ υποβαθμισμένο εμπορικά τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την οδό Πατησίων που πλήττεται από παραεμπόριο, διακίνηση ναρκωτικών και συνεχή επεισόδια.

Περίπου 10 αντιεξουσιαστές βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ με σφυριά στα χέρια, έσπασαν τις τζαμαρίες στα ΕΛΤΑ επί της οδού Πατησίων και στη συνέχεια τις βιτρίνες περισσότερων από δέκα καταστημάτων από το ύψος της Κοδριγκτώνος έως τη Δεριγνύ. Στη συνέχεια εισήλθαν και πάλι στην ΑΣΟΕΕ εκμεταλλευόμενοι το άσυλο.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένοι καθηγητές έδιωξαν και φοιτητές για να μην κινδυνεύσουν από την δράση των αντιεξουσιαστών που χρησιμοποιούν με το έτσι θέλω το Πανεπιστήμιο ως ορμητήριό τους.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έφτασε στο σημείο όταν ήταν ήδη αργά και τώρα γίνεται καταμέτρηση των ζημιών και εκτίμηση της κατάστασης…

Πηγή: NEWS247
Πηγή βίντεο: newsit

Όλη η επικαιρότητα