Ηλεία

Του έσπασε το πόδι για μια… «παραγγελιά»!

kabgas.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Ενέδρα» για μια μη εκτελεσμένη… παραγγελιά έστησε ο δυσαρεστημένος πελάτης στον μουσικό Κέντρου Διασκέδασης στον Πύργο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος πελάτης, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε στον μουσικό κατά την έξοδό του από το κέντρο, με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι.


Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6:30 το πρωί, όταν ιδιοκτήτες, μουσικοί και εργαζόμενοι στο Κέντρο Διασκέδασης, ετοιμάζονταν για το «κλείσιμο» και άρχισαν σιγά – σιγά να αποχωρούν για τα σπίτια τους. Ένας δυσαρεστημένος – όπως αποδείχθηκε – πελάτης ωστόσο, περίμενε έξω από το Κέντρο και όταν εμφανίστηκε ένας εκ των μουσικών, του επιτέθηκε φραστικά, γιατί δεν εκτέλεσε την παραγγελία που του ζήτησε, για συγκεκριμένο τραγούδι. Ο μουσικός – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – του εξήγησε πως, μέσα στις πολλές παραγγελίες προφανώς το ξέχασε, ζητώντας του μάλιστα και συγνώμη για την παράλειψή του. Βέβαια, ο 23χρονος πελάτης, που όπως αποδείχθηκε δεν «σήκωνε» από κουβέντες και εξηγήσεις, επιτέθηκε στο μουσικό, χτυπώντας τον με μανία, με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι.

   Τον καβγά αντιλήφθηκαν – από τις φωνές – και οι υπόλοιποι μουσικοί, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι που βρίσκονταν στον χώρο και παρά την παρέμβασή τους δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον τραυματισμό του συνεργάτη τους.

   Ο 27χρονος μουσικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι, ενώ παράλληλα το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όλη η επικαιρότητα