Πελοπόννησος

Eπιβεβαιώνει τη μετάθεση της Ολυμπίας Οδού για Σεπτέμβρη ο Μ.Χρυσοχοΐδης

olympa.jpg

Επιβεβαίωνει τις φήμες περί μετάθεσης της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού για τον Σεπτέμβριο το περιβάλλον του νέου υπουργού υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων είναι εκ των βασικών προτεραιοτήτων της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Στόχος είναι τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, αφού θα έχουν προηγηθεί τροποποιημένες συμβάσεις που θα κατατεθούν στη Βουλή (σε αυτές περιλαμβάνεται η απένταξη του τμήματος Πάτρα-Τσακώνα από την άμεση κατασκευή του έργου). «Τα έργα έχουν μεγάλη βαρύτητα στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά συνεργάτες του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Και προσθέτουν: «Τα έργα σταμάτησαν πριν από 2,5-3 χρόνια. Δεν έχουν μπει μπροστά -ορισμένα δουλεύουν, όπως τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού και των Τεμπών- αλλά ουσιαστική επανεκκίνηση δεν υπάρχει ακόμη. Πάντως από τη στιγμή που τα έργα θα ξεκινήσουν θα τηρηθούν αυστηρά χρονοδιαγράμματα».

Όλη η επικαιρότητα