Γ Εθνική

Εποχή Κούτση στον Πανηλειακό

Ακούστε το άρθρο

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πανηλειακού, με τον νέο τεχνικό του συλλόγου να βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής, αφού όπως είναι λογικό θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προκειμένου να μάθει την ομάδα και τι μπορεί να του δώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε το φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Γρ. Καλάκος», αφού ο Κούτσης θέλει να δουλέψει πρώτα λίγο στις προπονήσεις και μετά να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους σε κάποιο ματς.

Δεν αποκλείεται πάντως το εν λόγω τεστ να πραγματοποιηθεί τελικά αργότερα με δεδομένο κιόλας ότι έχει παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος (αντί για τις 17/9 έχει πάει ήδη στις 24/9).

Στα μεταγραφικά, ο Πανηλειακός εκτός απροόπτου, θα αποκτήσει ακόμα έναν ταλαντούχο Πυργιώτη, τον – ηλικίας 17 ετών – Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αργοναύτη, συνέχισε στη Δόξα Νέας Μανολάδας και πέρυσι αγωνίστηκε στην κ-17 της Λάρισας.

Ο Γεωργακόπουλος, έχει ήδη στο ενεργητικό του συμμετοχές σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, με τη φανέλα των «Μαυραετών» και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ξεκινά σήμερα η ακαδημία

Παράλληλα,  σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα μαθήματα της ακαδημίας, με τις εγγραφές να πραγματοποιούνται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Πανηλειακου, στη Συντριάδα.

Το Προπονητικό Επιτελείο απαρτίζεται από τους εξής.
– ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ [ Υπεύθυνος της Ακαδημίας , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,Προπονητής UEFA B ] – ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ [ Προπονητής UEFA B ] – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ [ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ] – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ [ Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ] – ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ [ Προπονητής Τερματοφυλάκων ] Το Επιστημονικό Επιτελείο που θα στηρίζει το έργο της Ακαδημίας θα περιλαμβάνει [ ΙΑΤΡΟ – ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ –
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ – ΨΥΧΟΛΟΓΟ ] και θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα