Σπίτι & Διακόσμηση

Εποξειδικά δάπεδα – Ποια πλεονεκτήματα που προσφέρουν στον επαγγελματικό σας χώρο

Ακούστε το άρθρο

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία πατωμάτων που τοποθετούνται πρωτίστως σε επαγγελματικό χώρο και μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στο προσωπικό που δουλεύει και στην φύση της εργασίας.

Το βιομηχανικό δάπεδο συγκεκριμένα αντέχει κάθε μηχανική καταπόνηση στον χώρο του εργοστασίου ή αποθηκών ή κάθε επιχείρησης στην οποία λαμβάνουν χώρα με βαριές εργασίες.

Η εταιρεία Diastrosi Hellas σας προσφέρει υψηλού επιπέδου εργασίες που φέρνουν εις πέρας κάθε δύσκολο έργο. Μελετάει τον χώρο σας και σας δίνει την προσφορά του.

Υλικά κατασκευής

Τα υλικά κατασκευής του βιομηχανικού δαπέδου είναι πολύ ανθεκτικά και αφορούν κυρίως το τσιμέντο και το οπλισμένο σκυρόδεμα. Οι ρητίνες που χρησιμοποιούνται είναι πολύ ανθεκτικές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Κόστος δαπέδου

Οι τελικές τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Κυρίως από το είδος δαπέδου που θα επιλέξετε, αφού υπάρχουν αρκετοί τύποι ανάλογα με το budget. Τα χαρακτηριστικά του επίσης δημιουργούν την τελική τιμή, αφού μπορεί λόγω της μεγάλης χρήσης να είναι περισσότερο ενισχυμένα.

Top πλεονεκτήματα

  • Τα βιομηχανικά δάπεδα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Είναι έτοιμα σε πολύ λίγο χρόνο, με χαμηλό κόστος
  • Έχουν αντιολισθητικά χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι μειώνεται κατά πολύ οποιοσδήποτε κίνδυνος πτώσης
  • Δεν εμφανίζουν ρωγμές που σημαίνει ότι είναι περισσότερο ανθεκτικά
  • Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους
  • Είναι άκρως προστατευτικά από την υγρασία και από τις ραδιενεργές ουσίες

Βρείτε μοναδικές προσφορές από την Diastrosi Hellas, επικοινωνώντας με τους ειδικούς στο 2310 60 70 94. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Θεσσαλονίκη αλλά αναλαμβάνει έργα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για βιομηχανικά – εποξειδικά δάπεδα από την Diastrosi Hellas.

Όλη η επικαιρότητα