ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», είναι πολύ πιθανό, τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να επαναρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, με την Α1 κατηγορία, και τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου), δηλ. της αγωνιστικής που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου
Ακούστε το άρθρο

Όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες, και από την στιγμή που όλες οι ομάδες, κυρίως της Α1 της ΕΠΣΗ δεν είχαν προμηθευτή απινιδωτή, ήταν θέμα χρόνου να αναβληθούν από την διοργανώτρια μέχρι νεοτέρας, όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηλείας.

Η απόφαση αυτή, την οποία έλαβε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΗ, έρχεται μετά τη διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία αναφέρει πως αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα γίνονται μόνο σε όσα γήπεδα υπάρχει απινιδωτής. Καθώς λοιπόν, δεν διαθέτουν απινιδωτές όλα τα γήπεδα της Ηλείας, και συγκεκριμένα από τα 15 σωματεία της Α1 κατηγορίας, για την ώρα τα 7 δεν έχουν, και επειδή είναι προαπαιτούμενο, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος επί ίσοις όροις, ήταν φυσικό επακόλουθο να αναβληθούν όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, μέχρι να εγκατασταθούν απινιδωτές σε όσα γήπεδα χρειάζεται. Με τα πρωταθλήματα να συνεχίζονται, από εκεί που σταμάτησαν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ:

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ε.Ε.Θ./ΕΠΣΗ 11/01-10-2023 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ. Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥΣ. Πύργος 02/02/2023 Για την Ε.Ε./ΕΠΣ Ηλείας

Την Τετάρτη 8/2 η 16η αγωνιστική Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ» , είναι πολύ πιθανό, τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να επαναρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη με την Α1 κατηγορία και τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου), δηλ. της αγωνιστικής που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, καθώς όπως προαναφέραμε, από τις 15 ομάδες, μόνο οι 7 δεν έχουν απινιδωτή, και έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, θα καταβληθεί προσπάθεια, και για αυτά τα σωματεία. Σε αντίθεση με αυτά της Α2 και την Β΄ κατηγορία, τα πρωταθλήματα των οποίων, είναι άγνωστο αυτή την ώρα, πότε θα ξεκινήσουν. Αναλυτικά οι αγώνες: ΠΑΟ Βάρδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου Λευκός Αστέρας Σκουρ. – Δόξα Ν. Μανωλ. Μακρίσια – Αστέρας Αμαλιάδας Δάφνη Ανδραβ. – Ηλειακός Βαρθολ. Νίκη Τραγανού – Θύελλα Πύργου Ολυμπ. Σαβαλίων – Αλφειός Επιταλίου Πέλοπας Πύργου – Ξενοφών Κρεστ. Κένταυρος Σωστ. – Ηλειακός Λεχαινών 0- 3 α. α.

Όλη η επικαιρότητα