ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Αναβλήθηκαν για την Τετάρτη τα ματς του Σαββάτου με εξαίρεση αυτό στο Ενωσιακό

Την  Τετάρτη (15/12)  και το ντέρμπι  της Κυριακής  Αστέρας  Αμαλιάδας – Ηλειακός  Βαρθολομιού.
Ακούστε το άρθρο

Τα  ακραία  καιρικά φαινόμενα  που αναμένονται  το Σάββατο σύμφωνα με  την ΕΜΥ στην Ηλεία, ανάγκασαν χθες την ΕΠΣ Ηλείας,  στο να αναβάλει δύο από τα προγραμματισμένα ματς της Α1  κατηγορίας.

Πρόκειται για τα ματς: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ  στο γήπεδο Σαβαλίων, και  τη συνάντηση στην Π. Μανωλάδα: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (τοπικό ντέρμπι). Και τα δύο ματς θα διεξαχθούν την ερχόμενη  Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στα ίδια γήπεδα, και με την ίδια ώρα έναρξης. Ενώ κανονικά θα γίνει η συνάντηση στο Ενωσιακό της Σπιάντζας: ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΕΛΟΠΙΟΥ, μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να παιχτεί. Όμως λόγω των συνεχόμενων έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, που θα συνεχιστούν το επόμενο τριήμερο σύμφωνα με τις προβλέψεις, και οι οποίες βροχοπτώσεις έχουν οδηγήσει στο να βρίσκεται σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας, το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηλειακό Βαρθολομιού μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο ίδιο γήπεδο, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων και υπό την συναίνεση της ΕΠΣΗ. Αν η κατάσταση του γηπέδου δεν επιτρέψει να γίνει το ματς εκεί, αυτό θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στο γήπεδο Αμπελοκάμπου (δεύτερη έδρα του Αστέρα  Αμαλιάδας).  Σε ότι αφορά  τα υπόλοιπα ματς της  Κυριακής, αυτά ορίστηκαν κανονικά, και μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει  για πιθανή αναβολή  είναι ο διαιτητής της κάθε αναμέτρησης, ανάλογα με την κατάσταση του κάθε γηπέδου.

Κανονικά  τα ματς της  Α2 το Σάββατο εκτός  και συμφωνήσουν οι ομάδες

Σε ότι αφορά  τα δύο Σαββατιάτικα  ματς   της Α2 κατηγορίας, Α.Ο. Μακρίσια – Ηλειακός Λεχαινών και Θύελλα  Καρδαμά – Λ. Αστέρας  Σκουροχωρίου, προς το παρών δεν υπάρχει αναβολή από την ΕΠΣΗ, και  μόνο αν συμφωνήσουν  οι ομάδες, ίσως… έχουμε σήμερα αναβολή.

Αναβολή και στο Μυρσιναϊκός – Κέντρο, στις 22/12 οι Μικτές.

Επίσης  λόγω  της ενδεχόμενης κακοκαιρίας του  Σαββάτου, αναβλήθηκε  για την Τετάρτη  και το ματς  της Β΄ κατηγορίας, Μυρσιναικός – Αετός  Κέντρου.  Ενώ με απόφαση της  ΕΠΟ,  μετατέθηκαν  από τις 15 για τις 22 Δεκεμβρίου οι αγώνες των Μικτών Ηλείας!

ΑΡΗΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Πρόεδρος ΕΠΣΗ):

 «Κανονικά τα ματς της Κυριακής, αναβολές μόνο το Σάββατο» 

«Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, επιβεβαίωσε τις αναβολές των αγώνων, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν κατόπιν συμφωνίας των εμπλεκόμενων σωματείων, λόγω των συνθηκών που θα επικρατήσουν το Σάββατο στην Ηλεία. Αντίθετα κανονικά θα γίνουν την Κυριακή τα ματς όλων των κατηγοριών, με εξαίρεση την αναμέτρηση της Αμαλιάδας, μιας και έχει κλείσει από πλευράς του Δήμου Ήλιδας το γήπεδο».

Όλη η επικαιρότητα