Αθλητισμός

EΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Επικαιροποίηση στοιχείων σωματείων ηλεκτρονικού μητρώου Γ.Γ.Α.

Εφιστούμε την προσοχή των υπευθύνων, καθώς σωματεία που δεν θα ολοκληρώσουν  την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο
Ακούστε το άρθρο

Η Ε.Π.Σ.ΗΛΕΙΑΣ ενημερώνει τα σωματεία της “ότι θα πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειες τους για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους  και την εγγραφή στην πλατφόρμα  του Μητρώου της Γ.Γ.Α.  αφού  απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας (καταληκτική ημερομηνία η 30/6/2023).

Εφιστούμε την προσοχή των υπευθύνων, καθώς σωματεία που δεν θα ολοκληρώσουν  την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν θα έχουν την δυνατότητα να  συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης ενημερώνονται τα σωματεία  των οποίων λήγει η θητεία των διοικήσεων τους θα πρέπει να προχωρήσουν σε  αρχαιρεσίες, με την παρουσία δικαστικού  αντιπροσώπου.

 Ενημέρωση για τους προπονητές

Επίσης όλοι οι διπλωματούχοι προπονητές ΟΥΕΦΑ Α’-Β’ – ΤΕΦΑΑ  που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο       Μητρώο Προπονητών της ΓΓΑ. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να  επικαιροποιήσουν  τα στοιχεία τους στο μητρώο της Γ.Γ.Α.Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023- προπονητές που δεν  το πράξουν από 1/1/2024 δεν θα μπορούν να εργασθούν  στα  αναγνωρισμένα σωματεία.

Όλη η επικαιρότητα