ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Προσπάθεια επανέναρξης την Τετάρτη

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα επαναρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, με την Α1 κατηγορία, και τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β’ γύρου), δηλ. της αγωνιστικής που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου!
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τοπικά πρωταθλήματα κυλά αυτό το Σαββατοκύριακο ως γνωστό στην Ηλεία, καθώς η ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 2/2 την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων της, μέχρι νεωτέρας, λόγω έλλειψης απινιδωτών.

Επειδή όμως ο χρόνος πιέζει, κι ειδικά το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με βάση και την εντολή της ΕΠΟ για ολοκλήρωσή του έως τις 30 Απριλίου, πρώτος στόχος είναι να μπορέσει να γίνει πλέον η επανέναρξη αυτής της Κατηγορίας την προσεχή Τετάρτη 8/2. Εφόσον καταστεί εφικτό, αυτό θα ήταν το καλύτερο σενάριο μετά την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας)

«Πιστεύω την ερχόμενη Τετάρτη να επιστρέψουμε στα γήπεδα»!

«Η μια μετά την άλλη οι ομάδες της Α1 κατηγορίας, προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με τους απινιδωτές στα εντός έδρας παιχνίδια τους, και η ΕΠΣ Ηλείας, προσπαθεί ώστε να λυθεί το πρόβλημα και το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος», τόνισε στην ‘‘Πατρίς – Σπορ’’ χθες ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης. Και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει ότι αν καταστεί εφικτή η έναρξη την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, τότε με τρειςτέσσερις εμβόλιμες ημερομηνίες, θα είναι εφικτή η ολοκλήρωσή του έως της 30 Απριλίου που μας ζητά η ΕΠΟ. Βεβαίως αυτό θα έχει συνέπειες ως προς το Κύπελλο Ηλείας, το οποίο υποχρεωτικά θα πάει πιο πίσω. Μάλιστα την Παρασκευή, αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, και να μην παραστούμε στη νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματίσει η ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη για τη μέρα αυτή, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα»!

Την Τετάρτη 8/2 η 16η αγωνιστική!

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα επαναρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη με την Α1 κατηγορία, και τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β’ γύρου), δηλ. της αγωνιστικής που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου. Καθώς, από τις 15 ομάδες, μόνο οι 3 δεν έχουν ακόμα απινιδωτή, και έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, θα καταβληθεί προσπάθεια, και για αυτά τα σωματεία. Σε αντίθεση με αυτά της Α2 και της Β’ κατηγορίας, τα πρωταθλήματα των οποίων, είναι άγνωστο αυτή την ώρα, πότε θα ξεκινήσουν!

Αναλυτικά οι αγώνες της Τετάρτης:

ΠΑΟ Βάρδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου Λευκός Αστέρας Σκουρ. – Δόξα Ν. Μανωλ. Μακρίσια – Αστέρας Αμαλιάδας Δάφνη Ανδραβ. – Ηλειακός Βαρθολ. Νίκη Τραγανού – Θύελλα Πύργου Ολυμπ. Σαβαλίων – Αλφειός Επιταλίου Πέλοπας Πύργου – Ξενοφών Κρεστ. Κένταυρος Σωστ. – Ηλειακός Λεχαινών 0- 3 α. α.

Όλη η επικαιρότητα