Categories: ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: «Σε αναστολή μέχρι νεωτέρας…»

Share

Πολύ δύσκολο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν στην ώρα τους τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στην ΕΠΣ Ηλείας, παρά τον αρχικό προγραμματισμό.

Το θέμα του Μητρώου δεν έχει λυθεί, η αντιπαράθεση ΕΠΟ – Πολιτείας συνεχίζεται, οπότε όλα είναι στον αέρα. Άλλωστε αποφασίστηκε η αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA.

Συγκλήθηκε νέα ΓΣ για τις 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου. Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24-25 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσει; Το σίγουρο είναι  ότι θα πάει μετά τη ΓΣ η έναρξή του! Και δικαίως βέβαια, καθώς τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, όσο και το Δ.Σ. αυτής δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν την έναρξη  τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου, και κατόπιν να ακυρωθούν!

Άρης  Κουλούρης(Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας):

«Ας κάνουν υπομονή… άπαντες»!

«Το θέμα του Μητρώου δεν έχει λυθεί, η αντιπαράθεση ΕΠΟ – Πολιτείας συνεχίζεται, οπότε όλα είναι στον αέρα! Όπως καταλαβαίνεται ο αρχικός σχεδιασμός των Ενώσεων τείνει να ανατραπεί από τη στιγμή που η Γ.Σ. της ΕΠΟ μεταφέρθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Πλέον βρισκόμαστε σε αναστολή μέχρι νεωτέρας, και όπως είναι  φυσικό καμία διοργάνωση(Πρωτάθλημα η Κύπελλο), δεν μπορεί να ξεκινήσει! Θα περιμένω να δω την επίσημη πρόσκληση της ΕΠΟ  για την Γ.Σ. αυτής,  και τα θέματα που θα την απασχολήσουν, και φυσικά το τι θα βγάλει η Γ.Σ. της 30ης Σεπτεμβρίου! Όταν φυσικά έρθει η ώρα,  θα τοποθετηθώ  αναλυτικά και φυσικά ως Ε.Ε. της ΕΠΟ θα πάρουμε νέες αποφάσεις!  Έως τότε,  συστήνω υπομονή , στους παράγοντες, τους προπονητές τους παίκτες και φυσικά στους φιλάθλους του Ηλειακού Ποδοσφαίρου! Τους  κατανοώ απόλυτα , όμως  όπως προανέφερα, η έναρξη των διοργανώσεων στην παρούσα φάση, εξαρτάται μόνο  από την ΕΠΟ»!