ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Την Τετάρτη στα γήπεδα η Α1…

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ επαναρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη.
Ακούστε το άρθρο

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ  επαναρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου , με  την Α1 κατηγορία , και τους  αγώνες της 16ης αγωνιστικής(πρεμιέρα του β΄ γύρου), θεού θέλλοντος… και καιρού επιτρέποντος ελέω των καιρικών συνθηκών!

Χωρίς  τοπικά πρωταθλήματα κύλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ηλεία, καθώς η ΕΠΣ Ηλείας , εφαρμόζοντας  την εντολή της ΕΠΟ, ανέβαλε  όλους τους αγώνες,  των πρωταθλημάτων της, λόγω έλλειψης απινιδωτών! Όπως άλλωστε είχε κάνει και την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου!  Επειδή  όμως ο χρόνος πιέζει, κι ειδικά το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα , με βάση και την εντολή της ΕΠΟ για ολοκλήρωση του έως τις 30 Απριλίου, έγιναν μεγάλες προσπάθειες από πλευράς ΕΠΣΗ αλλά και τις ομάδες, ώστε  να μπορέσει να γίνει η επανέναρξη αυτής της Κατηγορίας την προσεχή Τετάρτη 8/2, κάτι που κατέστει εφικτό.

Άρης  Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας):
«Κάναμε μεγάλο αγώνα… για να βρούμε λύση»!

«Η μια μετά την άλλη οι ομάδες της Α1 κατηγορίας, προσπάθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ,  να λύσουν το πρόβλημα με τους απινιδωτές στα εντός έδρας παιχνίδια τους, σε συνεργασία πάντα με την  ΕΠΣ Ηλείας, ώστε να λυθεί το πρόβλημα και την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, τόνισε  στην «Πατρίς – Σπορ» χθες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Η κ. Άρης Κουλούρης, και τα καταφέραμε . Και συνέχισε:  Αυτό σημαίνει ότι η   επανέναρξη  της Α1  κατηγορίας θα  γίνει την ερχόμενη  Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, και με τρεις-τέσσερις  ακόμα εμβόλιμες ημερομηνίες, θα είναι εφικτή η ολοκλήρωση του έως της 30 Απριλίου που μας ζητά η ΕΠΟ. Βεβαίως αυτό θα έχει συνέπειες ως προς το Κύπελλο Ηλείας, το οποίο υποχρεωτικά θα πάει πιο πίσω.  Είναι γεγονός  ότι κάναμε μεγάλο αγώνα, και μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, και να μην παραστούμε στη νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματίσει η ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη για τη μέρα αυτή”, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα»!

Την  Τετάρτη 8/2 η 16η αγωνιστική!

Τα  πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ  θα  επαναρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη με  την Α1 κατηγορία , και τους  αγώνες της 16ης αγωνιστικής(πρεμιέρα του β΄ γύρου), δηλ. της αγωνιστικής που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου!  Σε αντίθεση με αυτά της Α2 και την Β΄ κατηγορίας,  τα πρωταθλήματα των οποίων, είναι άγνωστο αυτή την ώρα, πότε θα ξεκινήσουν κανονικά! Απλά το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν μόνο οι εξ αναβολής αγώνες της Α2 κατηγορίας!

Αναλυτικά  οι αγώνες της Τετάρτης:

ΠΑΟ Βάρδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου

Λευκός Αστέρας Σκουρ. – Δόξα Ν. Μανωλ.

Μακρίσια – Αστέρας Αμαλιάδας

Δάφνη Ανδραβ. – Ηλειακός Βαρθολ.

Νίκη Τραγανού – Θύελλα Πύργου

Ολυμπ. Σαβαλίων – Αλφειός Επιταλίου

Πέλοπας Πύργου – Ξενοφών Κρεστ.

Κένταυρος Σωστ. – Ηλειακός Λεχαινών 0-3 α. α.

 

Όλη η επικαιρότητα