ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Χωρισμένο στα δύο το Λατζόι τη νέα περίοδο;

«Χωρισμένο»…  στα δυο ποδοσφαιρικά,  σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», αναμένεται  να  είναι  τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο  το τοπικό διαμέρισμα Λαντζοίου! 

Όταν πέρυσι τέτοια εποχή…, είχε βρεθεί  λίγο πριν το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλει – οφ ανόδου με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, μια «ανάσα» από τη Γ΄ εθνική! Στην οποία μάλιστα θα μπορούσε  να  αγωνίζεται , αν είχε πάρει κατόπιν τη θέση της Κρέστενας,  όταν  η τελευταία δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄  εθνική!

Όμως  το περασμένο καλοκαίρι το  «καράβι»  του Ενιπέα , πήγε  στα  βράχια… και διαλύθηκε! Φυσικά και δεν δήλωσε συμμετοχή σε καμία κατηγορία, με αποτέλεσμα τη νέα περίοδο να ξεκινά από την αρχή! Και η αρχή αυτή είναι η Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ, καθώς  δεν υπάρχει  Γ΄ κατηγορία! Στην καινούργια  Β΄ κατηγορία  λοιπόν της ΕΠΣΗ, υπάρχει  περίπτωση αυτή την ώρα να παίζουν δυο ομάδες από το Λαντζόι!!! Όσο και αν αυτό είναι  πιστευτό!

Πρόκειται  για τον Α.Ο. Λατζοίου, τον οποίο αυτή την ώρα σχεδιάζουν παλιοί παράγοντες της ομάδας, και παλιοί παίκτες,  της εποχής του «ξερού» γηπέδου Λαντζοίου,  με την ομάδα  να παίζει στο μεγαλύτερο διάστημα στη Β΄ κατηγορία, έχοντας όμως θητεύσει  και στην Α΄ κατηγορία! Στόχος  τους να δημιουργήσουν μια  ομάδα από  ντόπια παιδιά, και παιδιά από τα γύρω  χωριά, χωρίς  να βάζουν στόχους!

Όσο  για την άλλη ομάδα , θα είναι ο γνωστός  Ενιπέας Λαντζοίου!  Η  γνωστή δηλ. ομάδα,  που πρωταγωνίστησε  στην Ηλεία  τα τελευταία χρόνια, κάνοντας το Λαντζόι   παντού  γνωστό, ακόμα και εκτός  συνόρων !  Πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, έμπειροι καταξιωμένοι ποδοσφαιρικά παράγοντες  εκτός Λαντζοίου,  παίκτες της νεότερης  γενιάς  της ομάδας, και  ισχυροί  οικονομικοί παράγοντες!  Σκοπός τους να  ξαναγεννηθεί  και πάλι ο ιστορικός  Ενιπέας!  Περισσότερα  για όλα αυτά … θα έχουμε λίαν  συντόμως, και  αφού  υπάρξουν χειροπιαστές… αποδείξεις!

Όλη η επικαιρότητα