ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας – Διαιτητές: Όλα δείχνουν συμβιβασμό!

Kανονικά και με την παρουσία όλων των Ηλείων διαιτητών που διαθέτει στην δύναμη της η ΕΠΣΗ φαίνεται ότι θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηλείας, παρά το ομαδικό κώλυμα που φέρεται να σκέφτονταν να δηλώσουν οι ρέφερι του Νομού μας μετά το θέμα που προέκυψε με την μείωση των 5 ευρώ.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης μάλιστα, υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας των διαιτητών με τον Πρόεδρο της Διοργανώτριας, Άρη Κουλούρη κατά την διάρκεια της οποίας παρατηρήθηκε αμοιβαία επιθυμία, να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δράση στα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι Ηλείοι διαιτητές έθεσαν ενώπιον του Προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας δύο ζητήματα: Το πρώτο αφορούσε το θέμα των ποσοστών και τόνισαν πως η απόφαση για το που θα πάνε αυτά και με ποιο τρόπο, πρέπει να παρθεί από κοινού και το δεύτερο αφορούσε τις δυο δωρεάν διαιτησίες που προτίθενται να προσφέρουν στις ομάδες τονίζοντας πως αυτό θα είναι πιο συμφέρον για τους παράγοντες.

Ο κ. Κουλούρης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των διαιτητών και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος ακόμα πιο εκτενέστερα τα θέματα που υπάρχουν προς συζήτηση.

Σήμερα, αναμένεται η οριστική απόφαση ωστόσο όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς συμβιβαστική λύση, πράγμα που σημαίνει πως εκτός απροόπτου, τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Όλη η επικαιρότητα