ΕΠΣ Ηλείας: Επιστολή στην ΕΠΟ για Έκτακτη οικονομική επιχορήγηση

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε χθες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κοουλούρης με την οποία ζητά από την Διοργανώτρια αρχή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου να σταθεί διπλά στα ηλειακά σωματεία σε αυτή δύσκολη συγκυρία που βιώνουν λόγω της έξαρσης του κορωνοϊου στην περιοχή που έχει επιφέρει συν τοις άλλοις και οικονομική ζημία λόγω των αναβληθέντων αγώνων.

Ο κ. Κουλούρης, απεύθυνε αίτημα προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ, ζητώντας παράλληλα προτεραίοτητα στην εκταμίευση του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ Εθνικής

Αναλυτικά η επιστολή του Προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία τόσο εμένα προσωπικά  όσο και των υπολοίπων μελών της Ε.Ε./ΕΠΣΗ  για την βιωσιμότητα της ΕΠΣΗ και των σωματείων μελών μας, ιδιαίτερα της Γ Εθνικής κατηγορίας, μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊου στον νομό μας που  μας κατατάσσουν δυστυχώς στην πρώτη θέση πανελληνίως.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΟ συζητηθεί το αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ,  συνεχίζοντας την παράδοση του συμβουλίου σας να είναι κοντά στις πληττόμενες Ενώσεις.

Επίσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί η δυνατότητα καταβολής κατά προτεραιότητα του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ Εθνικής της Ένωσής μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι προ τεσσάρων (4) μηνών περίπου το Ενωσιακό Γήπεδο υπέστη ζημιές 5.000 ευρώ περίπου χτυπημένο από ακραία καιρικά φαινόμενα (καταστροφή πάγκων και ζημιά στους πυλώνες φωτισμού του αγωνιστικού χώρου).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα.

Με αθλητικούς  χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος

Άρης Κουλούρης

Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Παρασκευόπουλος».


Αναβλήθηκε η ετήσια Γ.Σ.

Με την υπ. αρ. 40/11-03-2020  απόφαση της η  Ε.Ε./ ΕΠΣΗ, σύμφωνα με το υπ. αρ.  πρωτ. 8678/09-03-2020 εγγράφου ΕΠΟ σε συνδυασμό με την ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ.15954/08-03-2020 (ΦΕΚ Β 726/08-03-2020) αναβάλλει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της που ήταν προγραμματισμένη για τις 16/03/2020.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.