ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας – Γ. Τσουραπάς: «Όταν κάνεις λάθος, διορθώνεις το αποτέλεσμα»!

Ακούστε το άρθρο

Οι «τριγμοί»… στην ΕΠΣΗ  αναφορικά με την απόφαση το βράδυ του Σαββάτου της Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης, η οποία και προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Κυριακής, συνεχίζονται.

Μια απόφαση η οποία αναφέρει ότι το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας τη νέα σεζόν θα γίνει με 14 ομάδες, όπως αναφέρεται στο άρθρο 12 της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων.

Ο Γενικός  Γραμματέας  της ΕΠΣΗ Γιώργος  Τσουραπάς , ο οποίος ήταν απών από τη συνεδρίαση του Σάββατου, με ανάρτησή του χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προσομοιάζει τα άρθρα της προκήρυξης με μια μαθηματική πράξη και αφού παραθέτει με σειρά το προηγούμενο του άρθρου 12 της προκήρυξης, δηλαδή το 11, το οποίο αναφέρει αναλυτικά πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν, καταλήγοντας σε ένα άθροισμα 15 ομάδων, υποστηρίζει ότι το λάθος βρίσκεται στο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσουραπάς αναφέρει:

«Οποιαδήποτε μαθηματική σχέση, εμπεριέχει τα ΔΕΔΟΜΈΝΑ, ορίζει την/τις πράξεις και εξάγεται έτσι ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ!!
Το αποτέλεσμα μιας ορισμένης μαθηματικής πράξης είναι μοναδικό. ΌΤΑΝ ΛΟΙΠΌΝ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΛΆΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΉ ΠΡΆΞΗ (με τα συγκεκριμένα δεδομένα που έχεις ορίσει), ΔΙΟΡΘΏΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ!!!

ΚΑΛΌ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!».

 

               ΣΑΚΗΣ  ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ: (Μέλος Ε.Π./ΕΠΣΗ):

 

«Αν  κάποιοι νομίζουν ότι αδικούνται… ας προσφύγουν στην ΕΠΟ»!

 

Η  «Πατρίς Σπορ» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «ιθύνοντα νου» της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ κ. Σάκη Καραλάγα, ο οποίος μας είπε αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε: «Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε! Εγώ λοιπόν παραδέχομαι ότι έκανα ένα τυπογραφικό λάθος στην προκήρυξη της Α2, όμως με δικαιώνει ο αριθμός των ομάδων της κάθε κατηγορίας της νέας περιόδου, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί στην αρχή της  σεζόν(άρθρο 12), και έχει αποσταλεί στην ΕΠΟ! Αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι παράγοντες, δηλ. περί αύξησης των ομάδων ιδίως στην Α1 , δεν γίνονται ούτε στα «παραμύθια»! Αν νομίζουν ότι αδικούνται ας προσφύγουν στην ΕΠΟ. Και εγώ ως δημοκράτης που είμαι, θα εφαρμόσω πιστά την απόφαση της ΕΠΟ, ακόμα και αν μου πει να αυξήσω τις ομάδες τη νέας  περιόδου! Όμως ας περιμένουνε και την απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με την περίφημη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, γιατί αν τελικά σωθεί η Νίκη Τραγανού, θα προβιβαστεί μια ακόμα ομάδα από την Α2, Β΄ και Γ΄ κατηγορία!».

Όλη η επικαιρότητα