ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή;

Ακούστε το άρθρο

Ευρισκόμενοι στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και με τις ημερομηνίες της λήξης δηλώσεων συμμετοχής να πλησιάζουν (ειδικά για την Α1 Κατηγορία Ηλείας), κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί το ερώτημα, πόσες και ποιες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή! Και όλα αυτά εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλα και το «βαρύ» κόστος κατάθεσης δήλωσης συμμετοχής για τα νέα πρωταθλήματα Ηλείας! Και ακόμα: Η αποδοχή της δήλωσης συμμετοχής του κάθε σωματείου από την ΕΠΣ Ηλείας. προϋποθέτει την υποχρεωτική και απαραίτητη εξόφληση οποιασδήποτε οφειλής προς τη Διοργανώτρια (έγγραφο ΕΠΟ 18011/29-06-2017). Είναι δηλαδή απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής της δήλωσης συμμετοχής και η εξόφληση οποιουδήποτε χρέους (σε ΕΠΣΗ και ΕΠΟ).Ενώ βέβαια, δεν λείπουν κι οι ομάδες που το διοικητικό αδιέξοδο εξακολουθεί να είναι ανυπέρβλητο, τουλάχιστον ως τώρα.

Η κατάσταση έως τώρα σε Α1΄, Α2΄ και Β΄ κατηγορία ! 

Από τις 16 ομάδες της Α1, οι 5 δεν έχουν ακόμα συγκροτήσει διοικητικό  σχήμα, κι ούτε βέβαια σε αγωνιστικές κινήσεις λειτουργίας της ομάδας ως τώρα.

Από τις 16 ομάδες της Α2 Κατηγορίας, ως τώρα οι 5 – 6 δεν έχουν ακόμα δώσει “σημεία ζωής”!

Όσο για τη Β’ Κατηγορία, δεν είναι περισσότερες από τα …δάχτυλα του χεριού αριθμητικά, οι ομάδες που ως τώρα έχουν βγάλει και ενεργό Δ.Σ. αλλά κι έχουν προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις!

Προθεσμίες για δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλημάτων και Κύπελλου ΕΠΣΗ (όπως ισχύουν ως τώρα):

  • Α1 DEDALOS μέχρι Δευτέρα 07/08
  • Α2 ΕΞΑΡΧΟΣ μέχρι   Παρασκευή 11/08
  • Β ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ μέχρι Παρασκευή 18/08
  • Γ COUNTERPAIN μέχρι  Παρασκευή 08/09

ΑΡΗΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Πρόεδρος ΕΠΣΗ): «Οι  προθεσμίες των δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθούν ευλαβικά. – Τη Δευτέρα και η προκήρυξη των πρωταθλημάτων!»

«Με αφορμή λοιπόν τα όσα ακούγονται για δηλώσεις και προκήρυξη , ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Αρ. Κουλούρης(ΦΩΤΟ)   τόνισε χθες: «Οι  προθεσμίες των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα διάφορα πρωταθλήματα θα τηρηθούν ευλαβικά. Από εκεί και πέρα το Δ.Σ. θα αποφασίσει αν υπάρξουν κενά σε κάποια η κάποιες κατηγορίες, αν θα καλυφθούν η όχι! Όσο για την προκήρυξη του κάθε πρωταθλήματος, η αργοπορία δεν οφείλεται στην ΕΠΣΗ αλλά στην ΕΠΟ! Ακόμα και σήμερα(χθες) δεν μας έχουν στείλει τον κανονισμό! Όμως εμείς τη Δευτέρα  θα αναρτήσουμε  την προκήρυξη των πρωταθλημάτων! Κι αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι, με βάση ένα θέμα άλλου τομέα που θα το πει η ΕΠΟ αργότερα, τότε ας γίνει σε εκείνο το σημείο μεταγενέστερη τροποποίηση. Η προκήρυξη πρέπει πλέον να βγει! Χωρίς άλλη κωλυσιεργία από πλευράς ΕΠΣΗ και αυτό θα γίνει!».

Όλη η επικαιρότητα