ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Οι τελευταίες «πινελιές»… των ομάδων

Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία ημέρα κατάθεσης αιτήσεων μεταβολών για μεταγραφή ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου (που είχε αρχίσει από τις 1 Ιουλίου), στα γραφεία της Ένωσης, είναι  ως γνωστό η σημερινή. Η επόμενη μεταγραφική περίοδος, η χειμερινή, είναι από 1η Ιανουαρίου έως 31 του ίδιου μήνα. Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, κάποιες… ομάδες, βάζουν τις τελευταίες πινελιές τους! Καθώς χθες προτελευταία ημέρα των μεταγραφών, είχαμε αρκετές, ενώ και σήμερα αναμένεται το ίδιο! Από τις χθεσινές πάντως ξεχωρίζουν αυτές των Πέτρου Τσουκαλά που επέστρεψε στα Καβάσιλα, και των Νίκου Δανίκα και Κώστα Κότσιφα, που ήρθαν από Σέρρες και Ν. Χαλκιδόνα αντίστοιχα, για να ενισχύσουν τον φιλόδοξο Ενιπέα Λαντζοίου!

Αναλυτικά είχαμε:

Στα «πάτρια εδάφη»… ο Π. Τσουκαλάς !

Στην ομάδα της καρδιάς του τον Ατρόμητο Καβασίλων, επέστρεψε για να τον βοηθήσει να ανακάμψει ο Καβασιλαίος στην καταγωγή Πέτρος Τσουκαλάς , ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Ηλειακού Λεχαινών στον οποίο και αγωνιζόταν!

Διπλή ενίσχυση με Δανίκα και Κότσιφα για τον Ενιπέα Λαντζοίου!

Στην απόκτηση του Νίκου Δανίκα(γεννηθείς το 1994) από ομάδα  Α1 της ΕΠΣ Σερρών, καθως και του Κώστα Κότσιφα(γεννηθείς το 1999) από τον Χαλκηδονικό Νέας Χαλκηδόνας, προχώρησε χθες ο Ενιπέας! Ο πρωτος αγωνίζεται κυρίως ως μεσο – αμυντικός, ενώ ο δευτερος ως καθαρόαιμος επιθετικός!

Πήραν Παπαδόπουλο και Χατζόπουλο τα Σαβάλια !

Διπλή ενίσχυση ειχαμε και για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ο οποίος απέκτησε τους Λ. Παπαδόπουλο και Κ. Χατζόπουλο από τον Ατρόμητο Καβασίλων!

Στη  Δάφνη Ανδραβίδας οι Βασιλείου και  Μαντζώρος !

Στην προσπάθειά της η Δάφνη Ανδραβίδας να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία, προχώρησε χθες στην απόκτηση του Θόδωρου Βασιλείου από  την ομαδα τιυ Αχιλλέα Νεοχωρίου! Ενώ παίκτης των «κιτρίνων», είναι και ο Βασίλης Μαντζώρος !

Στον Πέλοπα Πελοπίου  ο  Επιταλιώτης Ψηλογιαννόπουλος !

Στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού από τον Αλφειό Επιταλίου Νίκου  Ψηλογιαννόπουλου, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, προχώρησε χθες ο Πέλοπας Πελοπίου!

Στον Αετό  Αλποχωρίου, Κωτσάκης και Παπαγεωργίου!

Παίκτες του Αετού Αλποχωρίου είναι από χθές, ο Παναγιώτης Κωτσάκης που μέχρι πρότινος ανήκε στον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου, καθώς και ο Βασίλης Παπαγεωργίου, που ήρθε από τον Θρασύβουλο Φυλής!

  • Τέλος ο Γιάννης Μέτσος από τον Ηλειακό Λεχαινών, μεταπήδησε στους συντοπίτες Πρίγκιπες Λεχαινών, ενώ ο Θόδωρος Τζούβαλης από τον Αγ. Δημ. Πουρναρίου, επέστρεψε στον «νεογέννητο»… Νέο Άρη Στρεφίου!

Όλη η επικαιρότητα