ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Τι κοινό έχει με την ΕΠΣ Καβάλας;

Μια υπόθεση που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την προσφυγή του παράγοντα κ. Σταθόπουλου, με την οποία ζητά την επανάληψη των εκλογών στην ΕΠΣ Ηλείας, έχουμε και στην ΕΠΣ Καβάλας που πιέζει το σωματείο του Βύρωνα και τον παράγοντα κ. Ευσταθιάδη για ανάκληση της προσφυγής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerplus.gr (είναι αναδημοσίευση από το proininews.gr), η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας απέστειλε πρόσκληση τόσο στον Βύρωνα όσο και στο μέλος του ίδιου σωματείου (πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας) κ. Μπάμπη Ευσταθιάδη.

Τον κ. Ευσταθιάδη τον καλεί εντός 5 ημερών να ανακαλέσει την προσφυγή του στη δικαιοσύνη (ασφαλιστικά μέτρα) κατά του αποτελέσματος των εκλογών που έγιναν πρόσφατα. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει η σαφέστατη υπόνοια διαγραφής του Βύρωνα από τα σωματεία της ΕΠΣΚ, άρα η μη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο σύλλογος θεωρείται στο έγγραφο ως συνυπεύθυνος των ενεργειών του κ. Ευσταθιάδη, τον οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο στις εκλογές.

Η ΕΠΣ Καβάλας κατηγορεί τον κ. Ευσταθιάδη (κατ’ επέκταση και τον Βύρωνα) ότι με την προσφυγή του στη δικαιοσύνη παραβιάζει το καταστατικό της αλλά και αυτό της ΕΠΟ. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στις 13 Σεπτέμβρη.

Όπως γράψαμε ποιο πάνω, αυτή η υπόθεση έχει πολλά κοινά στοιχεία με την προσφυγή του παράγοντα κ. Σταθόπουλου και όπως γνωρίζουμε και η δική μας ΕΠΣ Ηλείας έχει κάνει τις ανάλογες ενέργειες για να ανακληθεί η προσφυγή, ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες σε όλους τους εμπλεκόμενους …

Περισσότερα γι’ αυτό το θέμα σε επόμενα ρεπορτάζ μας.

*** Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν στεκόμαστε στο δίκαιο ή όχι της προσφυγής, απλά παραθέτουμε τις τελευταίες εξελίξεις.

Όλη η επικαιρότητα