ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣΗ: Οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας – Duomo/Monk

Για  πρώτη φορά ύστερα από 20 και πλέον χρόνια, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

Για  πρώτη φορά ύστερα από 20 και πλέον χρόνια, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, λόγω της γνωστής πανδημίας, θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, έτσι ώστε να μπορέσει η ΕΠΣΗ στις 23 Απριλίου να έχει δώσει στην ΕΠΟ τον πρωταθλητή της.

Αναλυτικά  η σύνθεση των δύο ομίλων:

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Πανηλειακός,

Θύελλα Πύργου,

Πέλοπας Πύργου,

Αλφειός Επιταλίου,

Ολυμπιάδα Γουμέρου,

Πέλοπας Πελοπίου,

Ξενοφών Κρεστένων,

Κεραυνός Βρίνας!

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Αστέρας Αμαλιάδας,

Ολυμπιακός Σαβαλίων,

Νίκη Τραγανού,

Ηλειακός Βαρθολομιού,

Δάφνη Ανδραβίδας,

Δόξα Ν. Μανωλάδας,

Προοδευτική Μανωλάδας!

Με δέκα ομάδες η νέα Α2 κατηγορία!

Στην Α2 κατηγορία, θα πάρουν μέρος 10 συνολικά ομάδες σε έναν φυσικά όμιλο. Ξεκινώντας από τη Ν. Φιγαλεία και τον Κακόβατο, και καταλήγοντας στα Λεχαινά. Πρόκειται για τις ομάδες:

ΠΑΟ Κακοβάτου, Λευκός  Αστέρας  Σκουροχωρίου, Ατρόμητος Βαρβάσαινας,  Ηλειακός Λεχαινών, Εθνικός Γερακίου, Διγενής Χαριάς, Κένταυρος Σωσίου, Θύελλα Καρδαμά, Α.Ο. Μακρίσια και Λέοντες Αμαλιάδας!

Με 22 ομάδες η νέα Β’ κατηγορία! 

Όπως όλα δείχνουν, η νέα Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ, θα περιλαμβάνει εκτός απροόπτου, συνολικά 22 ομάδες. Οι οποίες με γεωγραφικά πάντα κριτήρια, θα χωριστούν σε δύο ομίλους, των 11 ομάδων έκαστος.  Από τις περσινές και τον 1ο ΟΜΙΛΟ, δήλωσαν συμμετοχή οι: Θρίαμβος Πύργου, Δόξα Ελαιώνα, Αίολος Πύργου, Α.Ο. Κουτσοχέρας,  Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου,  Πρόοδος Σαλμώνης, Ωλενιακός  Ώλενας , Απόλλων Ν. Φιγαλείας, Κεραυνός Χειμαδιού, Αλφειονίδα Αλφειούσας  και Ερμής Πύργου.  Ενώ από τον 2ο ΟΜΙΛΟ οι: Αετός Κέντρου,  Άρης Δήμητρας, Αμαλιάδα 2008, Ακαδημία Πανηλειακού,  Ίφιτος Καλυβίων, Αετός Αλποχωρίου, ΑΟ Κάστρου, Μυρσιναϊκός!

*Σε όλες αυτές θα πρέπει να προστεθούν τρεις ιστορικοί σύλλογοι με μακρά θητεία στην Α1 της ΕΠΣΗ, όπως είναι οι: Ερμής Πλατάνου (πέρυσι έπαιζε στην Α1),  Ολυμπιακός Λαμπετίου και ΑΠΟ Κουρτεσίου. Όλες αυτές οι ομαδες, με γεωγραφικά πάντα κριτήρια, θα χωριστούν σε δύο ομίλους για να μπούν στην κλήρωση της ΕΠΣΗ,  που τη νέα περίοδο θα έχει 49 ενεργά σωματεία, με τις δύο ομάδες της Γ’ εθνικής (ΠΑΟΒ και Αίαντα Γαστούνης)!

Όλη η επικαιρότητα