Μεσσηνία

Έρχεται η 4η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της πόλης διοργανώνει σήμερα το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για την καλύτερη προετοιμασία της 4ης Λευκής Νύχτας που θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, που η πόλη βούλιαξε από κόσμο, στόχος είναι μια ακόμη καλύτερη Λευκή Νύχτα.

Η Λευκή Νύχτα είναι θεσμός πλέον για την πόλη, μας επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας και όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Αγίου Πνεύματος. Συμπλήρωσε πως θέλουν περισσότερες ιδέες, περισσότερες προτάσεις και να ενεργοποιηθούν όλοι για να επιτύχουν ακόμη περισσότερα.

Το κάλεσμα του συλλόγου προς τους επαγγελματίες για την σημερινή συνάντηση, που είναι στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο περιμένει από εσάς προτάσεις και ιδέες για να γίνει η Λευκή Νύχτα ακόμη πιο πετυχημένη. Μέσα σε κλίμα υγιούς συνεργασίας με την πνευματική και υλική υποστήριξη των επαγγελματιών, είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια εκδήλωση ανάλογη των περιστάσεων ώστε και οι επισκέπτες μας να μείνουν ευχαριστημένοι αλλά και εμείς».

eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα