Καιρός

Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Ακούστε το άρθρο

Σημαντική αλλαγή του καιρού από το βράδυ της Τρίτης που με μια μικρή βελτίωση την Πέμπτη θα επιδεινωθεί και πάλι απ’ την Παρασκευή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες μέρες και σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου αναμένεται να έχει διάρκεια.

Αναλυτικά η πρόγνωσή του, όπως την κοινοποίησε μέσω Facebook:

«Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα μας από την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ πρώτα στα δυτικά και την Τετάρτη κατά τόπους και σε αρκετές περιοχές κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες (δείτε τους προγνωστικούς χάρτες μέχρι και την Τετάρτη).

Μάλιστα μετά από ένα διάλειμμα την Πέμπτη τα τελευταία στοιχεία θέλουν την χώρα να εισέρχεται σε έναν νέο γύρο αξιόλογων αλλά και κατά τόπους και έντονων βροχών και καταιγίδων από την ερχόμενη Παρασκευή! Η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Τρίτη 07-11-2017 αναφέρει: Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις στα ανατολικά 3 με 5, στα δυτικά 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROU.GR

Όλη η επικαιρότητα