Έρχεται τον Ιούνιο το 1st Goalkeeper Camp 2020 στη Μαραθιά

Παναγούτσος: «Ο σκοπός μας είναι ενωτικός»

Καμπ για τη θέση του τερματοφύλακα θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου στο γήπεδο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των εξαιρετικών Ηλείων γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλου, Παναγιώτη Λαδά και Γιώργου Λαδά, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

«Το 1ο Camp εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης για την θέση του τερματοφύλακα στην Ηλεία είναι γεγονός!

Με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ, οι εμπνευστές και εκπαιδευτές του Camp, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Λαδάς και Γιώργος Λαδάς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για μια σειρά ατομικών και βελτιωτικών προπονήσεων αθλητές κάθε ηλικίας, στο πρώτο σεμινάριο που οργανώνεται στην Ηλεία αποκλειστικά πάνω στην εκγύμναση και τεχνική κατάρτιση της θέσης του τερματοφύλακα. Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και θα διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο που έχουν ορίσει οι ειδικές υγειονομικές υπηρεσίες.

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα λάβει χώρα στον πανέμορφο και εξαιρετικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας, έναν φανταστικό χώρο που διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των αθλητών από κάθε μέρος του Νομού.

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου. Για τις ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα του Camp θα σας ενημερώνουμε συνεχώς με νέες ανακοινώσεις.

Το Camp διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και των κ. Άρη Κουλούρη και κα. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση υποστήριξη της ιδέας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ανδρέας Αντωνόπουλος – Τερματοφύλακας (Νίκη Τραγανού)

Παναγιώτης Λαδάς – Τερματοφύλακας και Προπονητής τερματοφυλάκων ακαδημιών (Καλλιθέα)

Γιώργος Λαδάς – Τερματοφύλακας (ΠΑΟ Βάρδας)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παναγιώτης Παναγούτσος – πρ. Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Επικοινωνίας (Πανηλειακός)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παναγιώτης Παναγούτσος – τηλ. 6975588965

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ … 1»

 

Παναγιώτης Παναγούτσος: «Θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία!»

Ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης και επικοινωνίας είναι ο πρώην γενικός αρχηγός του Πανηλειακού, Παναγιώτης Παναγούτσος, ο οποίος μίλησε στην «Πατρίς σπορ» για το καμπ που έρχεται.

«Το συγκεκριμένο καμπ είναι μια σκέψη των τριών παιδιών που ασχολούνται με την προπόνηση τερματοφυλάκων σε νεαρές ηλικίες αλλά είναι και εν ενεργεία τερματοφύλακες και σαν παρέα που είμαστε σκεφτήκαμε να γίνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον Νόμο και έχει να κάνει με την εξέλιξη και την εκπαίδευση όσων αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 7 ημέρες και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Έχουν ενημερωθεί αρκετές ακαδημίες της Ηλείας και στην πορεία θα ενημερωθούν και οι υπόλοιπες προκειμένου να συμμετέχουν με αθλητές. Ο σκοπός μας είναι ενωτικός γιατί πρέπει σε αυτόν τον Νομό να δούμε τον αθλητισμό κάτω υπό ένα άλλο πρίσμα. Δεν διαλέξαμε ένα αστικό κέντρο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους ενδιαφερόμενους από όλες τις περιοχές γι’ αυτό και διαλέξαμε τον πολύ όμορφο του κ. Μελιτσόπουλου ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Θεωρώ πολύ σημαντικό για όλους να το παρακολουθήσουν προκειμένου να λάβουν εφόδια για την θέση. Από τη δική μου την πλευρά, εγώ προσπαθώ να οργανώσω την όλη διαδικασία και επειδή στο παρελθόν έχω υπάρξει τερματοφύλακας και τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχα  στα δοκιμαστικά του καμπ σαν μια προσομοίωση των όσων γίνουν, είμαι σίγουρος ότι θα πρόκειται για μια πολύ όμορφη εμπειρία!»