Κόσμος

Εργοδότης-πρότυπο δίνει μπόνους 1.000 λίρες στους εργαζόμενους ως βοήθεια για την αύξηση του κόστους ζωής

Ο Ματ Φλέτσερ δίνει από 1.000 λίρες στους 86 υπαλλήλους του για να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος της καθημερινότητας
Ακούστε το άρθρο

Το αφεντικό μιας εταιρείας μηχανικών στην Αγγλία έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς προσφέρει ως μπόνους το ποσό των 1.000 λιρών στον καθένα από τους 86 υπαλλήλους του, προκειμένου να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Ο Ματ Φλέτσερ θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα τους δώσει μια ανάσα για το αυξανόμενο κόστος ενέργειας και καυσίμων. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Stoke-on-Trent Fletcher Moorland, είπε ότι η επιχείρηση ήταν αρκετά τυχερή που κατάφερε να ευδοκιμήσει κατά τη διάρκεια του lockdown, προσλαμβάνοντας 18 νέα μέλη από την έναρξη της πανδημίας.

«Λόγω της φύσης της δουλειάς μας, είμαστε στην τυχερή θέση να έχουμε δει κάποια ισχυρή ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια παρά τον Covid», είπε. «Έχουμε προσλάβει 18 νέα άτομα από την έναρξη της πανδημίας λόγω της ζήτησης που έχουμε δει από τους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των ηλεκτρικών οχημάτων. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά», συνέχισε.

«Αλλά θα εθελοτυφλούσαμε αν δεν βλέπαμε τι συμβαίνει με το κόστος ζωής αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και του φυσικού αερίου, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας να το αντιμετωπίσουν. Το προσωπικό μας έχει καλούς μισθούς εδώ, διότι πρόκειται εξειδικευμένη εργασία, αλλά η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε ότι θέλουμε να τους δώσουμε κάτι επιπλέον για να δείξουμε την εκτίμησή μας και να βοηθήσουμε με μερικά από τα αυξανόμενα κόστη», πρόσθεσε.
πηγή:gazzettaplus

Όλη η επικαιρότητα