Αθλητισμός

Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-1 με «άρωμα»… Πύργου!

panioergo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένα φιλικό παιχνίδι από τα πολλά που διεξάγονται καθημερινά ήταν αυτό ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο στο Ελατοχώρι της Νάουσας.

Μικρής σημασίας το τελικό αποτέλεσμα (1-1), μεγάλης σημασίας οι σκόρερ..Γιατί; Μα επειδή ήταν «made in Pyrgos». Δύο Πυργιώτες λοιπόν, σφράγισαν το σκορ στο σημερινό αγώνα προετοιμασίας μεταξύ των δύο ομάδων, ο μεν Άγγελος Χαντί που άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς στο 62′ και ο δε, Βασίλης Λαμπρόπουλος που ισοφάρισε για τον «Ιστορικό» στο 77′.

Οι δύο νεαροί, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν «ζωντανή» διαφήμιση για το ποδόσφαιρο του Νομού μας ετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες, ο μεν Άγγελος θέλοντας να εξαργυρώσει την περσινή εξαιρετική χρονιά στην Β΄ Εθνική με την καθιέρωση του στην Super League, o δε Βασίλης να αφήσει πίσω τον περσινό σοβαρό τραυματισμό που του είχε βάλει φρένο στο εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει.

Το patrisnews.com τους εύχεται υγεία και να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για την ιστορία τώρα, οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Γκέζος (30′ Καλτσάς), Κούρος (59′ Μπούζας), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάνος, Παναγιωτούδης (73′ Ποζίδης), Καπάνταης (79′ Βλάχος), Μενδρινός (85′ Σταυροθανασσόπουλος), Λάζνικ (46′ Μαρουκάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (30′ Καβουσάκης, 60′ Δερμιτζάκης), Γιοβάνοβιτς (60′ Άλα), Σαρρής (46′ Παντελάκης), Ρέντζας (46′ Τζανακάκης, 73′ Κουϊρουκίδης), Πίτσος (60′ Κοιλιάρας), Καρντόσο (60′ Κούρτι), Κοζορώνης (60′ Ρομάνο), Χρυσοφάκης (46′ Μπουρσέλης, 69′ Κασαπάκης), Λεονάρντο (60′ Χαντί), Περέϊρα (60′ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (60′ Δωματάς).

Γ. Μικ.

Όλη η επικαιρότητα