Lifestyle

Ερωτικά σημειώματα του Μπράντ Πιτ η αιτία χωρισμού Ανιστον-Θερού

Ακούστε το άρθρο
Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους χωρίς ωστόσο να δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες για τις αιτίες που τους αποξένωσαν. Οι φήμες από τότε οργιάζουν με τον αμερικάνικο τύπο να εμπλέκει αρκετές φορές το όνομα του πρώην συζύγου της Άνιστον και επίσης χωρισμένο Μπράντ Πιτ στα σενάρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Us Weekly ερωτικά σημειώματα που είχε δώσει ο σούπερ σταρ στην Άνιστον ήταν η αιτία του χωρισμού. Ο Τζάστιν Θερού έγινε έξαλλος όταν τα ανακάλυψε με αποτέλεσμα τα γλυκά λόγια των πρώην συζύγων να ξεχειλίσουν το ποτήρι.

Τα ραβασάκια του Μπράντ Πιτ μετρούν μια δεκαετία, από την εποχή που εκείνος και η Άνιστον ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά το γεγονός ότι εκείνη δεν τα πέταξε πότε έκανε έξαλλο τον τελευταίο της σύζυγο.

Πρόκειται στην ουσία για μικρές λακωνικές προτάσεις που μπορεί να μην γράφουν κάτι τρομερό αλλά ήταν ο τρόπος να εκφράζει ο Πιτ τον έρωτά του. «Δείχνεις όμορφη σήμερα» ή «Μου έχεις ήδη λείψει» ήταν μερικές από τις φράσεις, σύμφωνα με το Us Weekly.

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν έρθει αρκετά κοντά από τότε ο Πιτ χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί και οι χιλίαδες θαυμαστές του στον κόσμο ελπίζουν ότι πολύ σύντομα η Τζένιφερ Άνιστον θα τον συγχωρήσει και θα ξαναγίνουν ζευγάρι.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα