Lifestyle Smile

Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή

Με αφορμή την «Ημέρα του πατέρα» η γνωστή αθλήτρια θέλησε να κάνει μία αφιέρωση στον πατέρα της, ενώ ευχήθηκε και σε όλους εκείνους τους μπαμπάδες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με δυσκολίες στη ζωή τους
Ακούστε το άρθρο

Μία ξεχωριστή ανάρτηση για τον πατέρα της, που δεν είναι πια στη ζωή έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Με αφορμή την «Ημέρα του πατέρα» η γνωστή αθλήτρια θέλησε να γράψει μία αφιέρωση στον αγαπημένο της πατέρα και να εκφράσει την αγάπη της για εκείνον.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και κάτω από αυτή έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μπαμπά μου σήμερα, δεν θα σου πω χρόνια πολλά, ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως, να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπαδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους. Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στη φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών… Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός, πήρε πολλές άλλες διαστάσεις. Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όσα κάνετε. Καλό μεσημέρι ηλιόλουστοι φίλοι μου. Πολύ σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του πατέρα της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Όλη η επικαιρότητα