Ψυχαγωγία

ERTFLIX: Νέες εφαρμογές και προγράμματα στη δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ

Ακούστε το άρθρο

Η πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη από τη πλειοψηφία των «έξυπνων» Smart TV τηλεοράσεων, αλλά και από την πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων, καθώς και από όλους τους τύπους  (iOs, Android), ενώ άμεσα θα είναι προσβάσιμη και από όλα τα υπολειπόμενα λογισμικά κινητων.  Το ERTFLIX είναι επίσης  διαθέσιμο και από υπολογιστές, laptop και tablet.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Επικοινωνία» ο Διευθυντής Ψηφιακών Υποδομών και Εφαρμογών της ΕΡΤ, Παναγιώτης Ρώτας  η διαδικασία εισόδου στην πλατφόρμα είναι απλούστατη και άμεσα έχουν πρόσβαση όλοι. Αποκάλυψε μάλιστα ότι σύντομα θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας της εικόνας αλλά και την πρόσβαση μέσα από smart tv παλαιότερης τεχνολογίας μέσω ειδικού APP. To ίδιο θα συμβεί και για τα android tv box.

Γεμάτος ειδήσεις ήταν και ο υπεύθυνος νεανικού και ιντερνετικού προγράμματος Κωνσταντίνος Μπουρούνης. Εξήγησε ότι η ιδιαιτερότητα της πλατφόρμας αυτής σε σχέση με άλλες είναι ότι διατίθεται δωρεάν, οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν από ένα μεγάλο όγκο περιεχομένου που διαθέτει ήδη με 2.000 διαφορετικούς τίτλους (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία, παιδικά, κ.α)  και ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τους δέκτες/οθόνες παρακολούθησης από τον ίδιο χώρο.

Σε ότι αφορά το προγραμματισμό ο κ. Μπουρούνης ανέφερε ότι για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τις 27 Σεπτεμβρίου σε live streaming όλους τους αγώνες τένις του Rolan Garos ταυτόχρονα και με ξεχωριστό σχολιασμό σε κάθε αγώνα.  Επίσης, ότι σύντομα θα ανανεωθεί πλήρως ο κατάλογος των ταινιών με 10αδες νέες ταινίες.

via

Όλη η επικαιρότητα